Autoriseret psykolog - Terapi til voksne og unge

Jeg er autoriseret psykolog og tilbyder individuel terapi til voksne og unge, kortere eller længere forløb. Jeg tilbyder udover psykoterapi også psykoanalyse. Jeg har bred klinisk erfaring, og lægger stor vægt på løbende faglig udvikling gennem bl.a. supervision og videreuddannelse.
Jeg har erfaring med at arbejde med forskellige psykologiske tilstande og problemstillinger, men det vigtigste for mig er sammen at undersøge og forstå den enkeltes individuelle historie.

Min praksis ligger centralt beliggende i København ved Halmtorvet, tæt ved Københavns hovedbanegård. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om dine overvejelser om at komme til samtale eller eventuelle spørgsmål.

Du kan skrive til mig her, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.